Wil je meebouwen aan een schitterende toekomst?

We werken samen met ondernemende experten die met passie bedrijfsprocessen optimaliseren en digitalisatie naar een hoger niveau tillen bij productiebedrijven. Ervaar de kracht van een hechte community waarbij we jouw persoonlijke & professionele groei centraal zetten.

Interesse, maar niet onmiddellijk gevonden wat je zoekt? Solliciteer spontaan en wie weet kunnen we toch iets voor elkaar betekenen!

We vertrouwen op Yellow Circle als kwalitatieve partner om onze community te versterken met talent die onze passie en innovatie binnen de maakindustrie weerspiegelt.

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

SQUADRON waarden

We hechten veel belang aan onze waarden, dé basis om duurzame samenwerkingen op te bouwen met onze members en onze klanten. Onze visie is dat deze uiteraard steeds intern beleefd en extern uitgedragen worden: Squadron communiceert positief en oplossingsgericht. In onderling vertrouwen en met engagement investeren we samen met onze klant en met elkaar in het ontwikkelen van projecten met duurzame impact en conform ons charter van ethisch en toekomstgericht ondernemen.

Jouw contactpersoon

    Delphine De Groote

    People Expert Belgium

    Biljana Talevska

    People expert Skopje

Waar zal je werken?

Je zal natuurlijk hoofdzakelijk bij de klant werken, maar je kan natuurlijk ook op verplaatsing werken. Thuis, in ons HQ te Waregem of onze Hub in Oostkamp, beiden vlakbij de snelweg. Je bent altijd welkom!

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.
Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.
Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).
Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?